Sohbet Girişi


Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

MOBIL SURUMLE BAĞLAN

DIGER SURUMLERLE BAĞLAN

Sohbet Odaları

Sohbet odaları, kullanıcılara anonim bir ortam sağlar. Gerçek kimliklerini açıklamadan iletişim kurabilirler. Bu özellik, kullanıcıların rahat bir şekilde kendilerini ifade etmelerini sağlar. internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan kolayca erişilebilir. Bilgisayar, akıllı telefon veya tablet gibi herhangi bir cihazdan sohbet odalarına bağlanmak mümkündür.

Sohbet odaları, farklı ilgi alanlarına sahip insanları bir araya getirir. Bu sayede kullanıcılar, farklı kültürlerden, yaş gruplarından ve coğrafi bölgelerden insanlarla tanışabilirler. Bu sohebt sitesinde, kullanıcılar kendilerini ifade etmelerini, fikirlerini paylaşmalarını ve yeni bakış açıları kazanmalarını sağlar. Bu sayede kullanıcılar, kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilirler.

mIRC Script

Bilgisayar üzerinden bağlantı kuruyorsanız, mIRC Scriptimiz tam size göre! Hemen tek bir tıklamayla indir ve kur!

mIRC İndir

AndroIRC

Cep telefonundan bağlantı kuruyorsanız, sohbet odalarımıza AndroIRC Proğramı indirerek bağlantı kurabilirsiniz.

AndroIRC İndir

Web Radyo

Sohbet kanalımıza giriş yapmadan, online radyo yayınlarımızı buraya tıklayarak dinleyebilirsiniz. (Mobil uyumludur)

Radyo Dinle


Sosyal Medyadayız

Sevgiliye Güzel Sözler

admin Eylül 8 2024  Etiket: Yorum Yok

Sevgiliye Güzel Sözler

Sevgiliye Güzel Sözler,Dünyada her şey sevgi için yaratılmıştır desek yalan söylemiş olmayız. Her insan bir eş bulur kalbine. Sevgili, sevgiye dair olan şeylerin toplamıdır. Bazen sevgiliye güzel sözler söylemek isteriz. Bazen bir kartpostal eşlik eder cümlelerimize bazen bir mektup. Sevgiliyi mutlu edecek asıl şey ise hediye yahut bir beklenti değil yalnızca sevgi dolu,sözlerdir çoğu zaman.

Bazen küçük bir kâğıda iliştirilir küçük notlar bazen bir şarkı eşlik eder ruhunuzu karşınızda ki kişiye anlatmaya. Kalp dilini anlatmak için kalem aracı olur, dil aracı olur, göz aracı olur. Gerçek şu ki herkes duymak, okumak bilmek ister ne kadar sevildiğini. Sevgiliye güzel sözler her zaman önemlidir bu sebepten.

İster kısa ister uzun uzun söylensin cümleler. Kimi zaman sadece bir kelime bile yeter sevgiliyi mutlu etmek için. Fakat iletişim önemlidir. Eğer siz söylemezseniz hissettiklerinizi bazen karşıda ki hiç bir şey anlamaz ve sitem edebilir. Günün her hangi bir saatinde aklınızda olduğunu bildirmek isterseniz, sevdiğinizin yüzünde tebessüm görmek isterseniz ya da göndereceğiniz çiçek, hediye için not eklemek isterseniz birkaç küçük cümle onun günün devamını daha mutlu geçirmesine sebep olacaktır.

Sevgiliye Söylenecek Güzel Sözler

Bu dünyada seni düşünmeden tek bir saniyem geçmiyor, düşünüp hatırlatamadığım tüm zamanlar için aklında bulunsun; seni seviyorum
Sen karşıma çıkan en değerli varlıksın. Senden daha değerli hiçbir şeyim yok. Kaybetmek istemediğim tek mücevherim sensin.
Seninle aldığım her nefes yeni ömürler vadediyor bana, her nefesimde içime siniyor kokun. Kokun tenimden ayrılmasın. Nefesim kesilene kadar seveceğim seni.
Bana katıldığın her yeni gün bir öncekinden daha güzel geçiyor. Güzelliğin ömrüme yansıyor.
Yanaklarına düştüğünde kıskandığım tek şey gözyaşın. Bu yüzden onlara sahip çık. Sen benim bu dünyada sahip olduğum tüm güzel şeylerin başlangıcısın
Benimle olduğun her gün için şükrediyorum. Sen benim kalbimin durduğu son duraksın.
Bana inandığın, bana güvendiğin ve bu yolculukla yanımda yürüdüğün için teşekkürler sevgilim. Sen başıma gelen sen güzel şeysin.
Bütün rüyalarım seninle, gerçeklerim ise bir tek senin düşüncelerin. Her zaman diliminde kalbimde ve aklımdasın bu aklından hiç çıkmasın.
Bu dünyada kaybetmeği göze alamayacağım tek kişi sensin. Her zaman yanımda, solumda ve sol yanımda kal. Seni çok seviyorum.
Senin cümlelerin kulağımda bir melodi gibi yankılanıyor çoğu zaman. Bitmesini istemediğim tek müzik senin kahkahaların.
Bütün hikâyelerimin başkahramanı, bütün kelimelerimin baş harfi sensin. Bitmesini istemediğim tek roman senin adın.
Sen benim bitiremediğim tüm cümlelerimsin.
Sevgili İçin Küçük Notlar

İçinizde birçok duygu var ama dile dökemiyorum diyenlerden misiniz? Duygular paylaşıldıkça güzelleşir. Dünyada görebildiğimiz, duyabildiğimiz tüm güzel şeyler sevgi ile yoğrulmuştur. Hiç yeteneğiniz olmadığını düşünebilirsiniz

Bazen bir şarkı sözü mesela, ya da gün içinde telefonuna atacağınız bir kısa mesaj yahut bir mail. Sadece iki kelime ile sevgilinizin gününü daha mutlu olduğu bir zaman dilimine dönüştürebilirsiniz. Biraz düşündüğünüzde sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettiğinizde kelimeler bir anda dökülecektir.

Sevgiliye güzel sözler için en önemlisi aslında içinizden gelenlerdir. Bazen birkaç alıntı size yardımcı olacaktır. Birkaç şiir, birkaç roman belki. Ama hiç biri içinizden gelen kadar etkileyici olamayacaktır. İnsan duymak istediklerini söylemelidir bazen.

Sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi, sizin için ne kadar önemli olduğunu düşünmeniz sizi zaten en önemli şairlerden bile ayıracaktır. Kalp ile dil arasında ki bağlantı çoğu kitapta yazmaz ama ona sahip olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu düşündüğünüzde kalbinizdekiler mutlaka dilinize, kalbinize düşecektir. Aşk dünyanın her yerinde aynı dili konuşur. Lisanı aynıdır tüm hislerin.

Sen canımın en kıymetli tarafısın, sen bu dünyada canıma tek işleyensin. Gel ömrümü ömrüne katayım.
Bitirdiğim tüm kitaplardan bile daha etkileyici olan sensin. Tüm hayal kahramanlarından bile daha harikasın. Sen benim hayat ışığım, ışık kaynağımsın.
Öyle çok özlüyorum ki seni saatler saliselerimle yer değiştiriyor. Zaman geçmiyor. Sensiz takvim çok uzun. Bir türlü yaz gelmiyor.
ASK FM

Duygusal İfadelerle Sevgilinizi Etkileyin

Aşkın en güzel yönlerinden biri, duygusal ifadelerle sevgilinizi etkileyebilme yeteneğidir. İlişkinizi daha derin ve anlamlı hale getirmek için duygusal ifadeler kullanmak harika bir yoldur. İşte duygusal ifadelerle sevgilinizi etkilemenize yardımcı olacak bazı ipuçları:

  1. Duygusal Mesajlar: Sevgilinize düzenli olarak duygusal mesajlar gönderin. Bir günün sonunda, “Sana her gün aşık oluyorum” gibi bir mesaj, onu mutlu edecektir.
  2. Göz teması: Göz teması kurmak, duygusal bir bağ kurmanın en güçlü yollarından biridir. Onun gözlerine bakarken içinde hissettiğiniz duyguları ifade edin.
  3. Özel Anlar: İlişkinizin özel anlarını hatırlatın. İlk buluşma, ilk öpücük gibi anıları paylaşmak, duygusal bir bağ oluşturur.
  4. Kişisel İfadeler: Ona özel olduğunu hissettirin. “Sen benim için çok değerlisin” veya “Sen olmadan hayatım eksik” gibi kişisel ifadeler kullanın.
  5. Sürprizler: Beklenmedik sürprizlerle sevgilinizi mutlu edin. Özel bir not veya küçük bir hediye, duygusal bir etki yaratabilir.
  6. Dinlemek: Onun duygusal ihtiyaçlarını dinleyin. Sık sık sorular sorarak ve samimi bir şekilde dinleyerek duygusal bağı güçlendirin.
  7. Teşekkür Etme: Küçük şeyler için teşekkür edin. İlgili olduğunuzu ve onun varlığını takdir ettiğinizi gösterin.
  8. Özür Dileme: Bir hata yaptığınızda özür dileyin. Duygusal olgunluk, ilişkinizin sağlığını korur.

 

 

                   

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments


AskimSin.NET;

Sanal alemde kullanıcılarına ücretsiz sohbet imkanı sağlayan Türkiyenin sayılı Sohbet Siteleri Arasında Yer Alır.

Copyright 2021 Tasarım & Lisans hak sahibi Sohbettema



Sanal Alemin En İyi Radyosu Şuan Online!